top of page
Image by Denise Jans

Persoonlijk leiderschap.

Leiderschap in Uitvoering...

Geef het beste van jezelf en help anderen om dat ook te doen!

Blijf in verbinding met wie je werkelijk bent en met wat voor jou belangrijk is.

flag_81878093.png

Persoonlijk Leiderschap noemen wij groei leiderschap. Hoe ga ik om met verandering? Hoe bereik ik mijn doelen en hoe kan ik een rolmodel voor anderen zijn? Om een antwoord te krijgen op deze vragen, is het belangrijk om je bewust te zijn van de relatie tussen mindset, gedrag en resultaten. Jouw mindset, de manier waarop jij de wereld ervaart en benadert, bepaalt voor een groot deel je gedrag en daarmee je resultaten. Wij helpen je om je bewust te worden van je mindset, om veranderingen als groeikans te zien. Zo leer jij jezelf effectief en liefdevol te leiden naar de doelen die passen bij jou en je organisatie.  

Persoonlijk groei leiderschap

knowledge-transfer_9304691 copy.png

Als leider op het C-suite niveau heb jij je eigen uitdagingen en vragen. Met onze wetenschappelijk onderbouwde tools brengen we in kaart hoe effectief jij leiding geeft ten opzichte van andere leiders op jouw niveau. We leren je hoe je groeit in je leiderschap en hoe je breekt met bestaande patronen. Word een inspirerend leider, ontwikkel je potentieel en leid met vertrouwen en lef.

Executive
Coaching

growth_6980599 copy.png

Veerkracht
Coaching

Geef je veerkracht een boost en verminder de impact van stress. Zo ga je met meer lef en plezier de uitdagingen aan van jouw leven. Daardoor ga je ook flexibeler om met veranderingen, heb je meer energie, maak je bewuster keuzes, kom je daadwerkelijk in actie en bereik je een mooier resultaat voor jezelf, je team en je directe omgeving.

VERVOLGSTAPPEN IN JE LEIDERSCHAP

Eén op één coaching voor leiders en groei leiderschap

mission_1628441_edited.png

Intakegesprek en
bepalen van de doelen

clipboard_10078648_edited_edited.png

Optioneel assessment
op leiderschap

promotion_1184804_edited.png

Individuele
coachingsessies 

repair-tools_5232029_edited.png

Praktische tools die direct toepasbaar zijn

statistics_1580301_edited.png

Evaluatie na een periode van 3 maanden

Inspiratie….

Tem de Krokodil.jpg

Tem de
Krokodil

Krachtige mensen staan in verbinding met hun eigen waarden. Ze hebben begrip voor anderen, ze nemen verantwoordelijkheid en tonen eigenaarschap. In ‘Tem de krokodil’ staat de krokodil symbool voor het tegenovergestelde. Krokodillengedrag staat je dromen en ambities in de weg en laat je leven vanuit angst, oordelen van anderen en bestaande patronen. Dit boek laat je zien hoe jij je innerlijke krokodil temt, hoe je een groei-mindset ontwikkelt en hoe je nieuwe uitdagingen aangaat en nieuwe perspectieven omarmt.

immunity to change.jpg

Immunity
to change

Leiderschap begint met bewustwording. Dit boek leert je hoe je een ‘Immunity to change map’ maakt. Hieruit kun je aflezen waarom jouw leiderschap of bepaalde teamactiviteiten stroef verlopen of weerstand oproepen. Je leert belemmerende overtuigingen om te zetten naar helpende overtuigingen en je leert om je gedrag hierop aan te passen. Zo creëer je samenhang tussen wie jij bent, de verantwoordelijkheden die je hebt en de rol en plaats die je wilt innemen.

71yG0zaC7xL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

Mastering
leadership

Als leider ben je nooit uitgeleerd in deze steeds complexer wordende wereld. Ben jij toe aan de volgende stap in je leiderschapsontwikkeling? Met de Leadership Circle van Anderson en Adams brengen we de twee belangrijkste leiderschapsdomeinen in kaart: creatieve competenties en reactieve neigingen. Hierdoor krijg je inzicht in je onbewuste overtuigingen en aannames. Deze denkgewoonten bepalen een groot deel van je gedrag, en als je je hiervan bewust wordt, kun je ze veranderen, loslaten of aanpassen. En dan maak je een grote stap in de ontwikkeling van je leiderschap!

“Tem de krokodil helpt mij en onze organisatie bij het ontwikkelen van een leercultuur waarin we onze prestaties blijven verbeteren. Zelfbewustzijn, zelfreflectie en elkaar helpen groeien zijn een integraal onderdeel geworden van de manier waarop we werken”

BERT van der HOEK

CEO De Friesland

bottom of page